Billiga våningssängar

Om du vill komma riktigt billigt undan och få en våningssäng för ett kap så kan du hålla utkik på begagnade våningssängar på t.ex. Blocket. Vill du ha en ny våningssäng för så billig peng som möjligt så rekommenderas närmsta IKEA-varuhus.

IKEA har några enstaka våningssängar från ca 1500 kronor. Modellerna är riktigt tråkiga men för en sommarstuga eller som gästsäng kanske de kan fungera helt okej.

Om du vill handla våningssäng billig på Internet så måste du hitta en butik som säljer väldigt enkla modeller. De butiker vi rekommenderar säljer våningssängar med hög kvalitet och de går inte att få till ett pris motsvarande det som IKEA har.

De billigaste våningssängarna hos de butiker vi listar ligger på ca 3500-4000 kronor i normalpris. Om inte designen och utseendet spelar någon roll och om priset är det absolut viktigaste så satsa på att köpa från IKEA eller begagnat. IKEA har två modeller i sitt utbud där den enklaste modellen kostar 1500 kronor och den andra 2300 kronor.

Köp billig våningssäng online

Om du kan tänka dig att lägga från ca 3000 kr och uppåt för en våningssäng så kommer du hitta många billiga och prisvärda varianter online. Just många modeller ligger runt 4000 kr i pris och då får du en riktigt bra våningssäng som levereras direkt hem till dörren.

Du hittar ett bra utbud och priser hos de e-butiker vi listar här.

Många butiker som säljer våningssängar och andra möbler online är väldigt konkurrensmedvetna och har låga priser tillsammans med gratis frakt. Skulle du inte vara nöjd erbjuder dessutom vissa av butikerna fria returer medan andra tar ut en låg avgift. Det är också rätt skönt att slippa lägga tid och pengar på att åka och hämta våningssängen själv. Det är något man måste väga in om man vill ta reda på hur billigt det är.