Köp våningssäng online

Vi rekommenderar att du tittar på våningssängarna som finns online. Det finns ett betydligt bättre utbud av dessa sängar på Internet och man får ofta väldigt mycket säng för pengarna. Priserna ligger oftast lite över vad IKEA tar för sina sängar, men du får samtidigt en mycket snyggare och i vissa fall även en bättre och mer praktisk säng.

På följande sidor kan du köpa våningssängar. Länkarna tar dig direkt till avdelningen för våningssängar.

furnitureboxFurniturebox
Här hittar du ett bra utbud av möbler som t.ex våningssängar, familjesängar m.m.

Confident-LivingConfident Living
Stort utbud av möbler och inredningsprylar från alla möjliga tillverkare och designers. Här hittar du våningssängar och möbler i alla möjliga prisgrupper.

Tips vid köp av våningssäng online

Våningssängar är precis som många andra sängar sällan något man köper och sedan ett år kastar ut. Välj våningssäng med omsorg, var inte för snål och köp något som inte bara är praktiskt utan även snyggt!

Helvita våningssängar är riktigt snygga och stilrena och fungerar i många rum. Köper du dem online har du tillgång till ett stort utbud och möjlighet att få sängen hemlevererad till dörren.

Många e-butiker som säljer sängar och inredning erbjuder dessutom billig eller t.o.m. gratis frakt hem till dig. Så du slipper den klassiska processen:

  1. Boka/Hyra släp
  2. Hämta släp
  3. Hämta säng
  4. Lämna säng
  5. Lämna släp

Man glömmer lätt bort hur mycket tid som går åt till detta och inte tala om bensinpengar och kostnaden för att hyra släp. Dessa hundralappar kan man har mycket roligare för och tiden är minst lika värdefull för många.