Vita våningssängar

Vitt är snyggt och stilrent men ändå har inte de stora återförsäljarna som IKEA ett bra utbud av våningssängar som är just vita. Som tur är finns det Internetbutiker som säljer vita våningssängar med hög kvalitet och med en trevlig design för dig som vill ha en snygg möbel.

De butiker som vi listar under butikslistan har ett bra utbud av våningssängar som är snygga och många av dem är just vita. Du kan besöka dem butikerna och kolla ut deras utbud själv, eller så kan du spana in några av våra favoriter här nedanför.

Brita – Vit våningssäng 2st 90×200 cm

brita-2Denna Brita-säng är en våningssäng med två bäddar på 90 cm i bredd. Sängen är komplett med stege och säkerhetsräcke så ingenting mer än madrass behöver köpas till. Sängen har en stilren design i vitt och om du önskar går det att dela på sängarna och på så sätt få två vanliga 90-sängar istället.

Denna våningssäng från tillverkaren Suwem finns hos återförsäljarna som du hittar här.

Brita – Vit familjesäng 120×200 + 90×200 cm

brita 4 familjesäng

Detta är en familjesäng där den övre bädden har en bredd på 90 cm och den undre på hela 120 cm. Den nedre delen kan även användas som soffa om du klär in madrassen och köper till lite sköna kuddar. Stegen är även flyttbar så du kan själv välja om den ska vara på höger eller vänster sida av sängen.

Denna familjesäng från tillverkaren Suwem finns hos återförsäljarna som du hittar här.